Egészségvédő Multivitamin kutyáknak és macskáknak, 60 db tabletta - PETAMIN - Petamin

5 390 Ft
Paks
2 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10811375
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Állat
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PRÉMIUM TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ KUTYÁKNAK ÉS MACSKÁKNAK






Kedvenced egészségének alapvető építőkövei


Multivitamin kutyáknak és macskáknak: nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, megfelelő arányban, jól hasznosuló formában


Komplex módon támogatja az immunrendszer, a bőr, szőrzet, ízületek, csontok, izmok, szív és agy egészségét


Gazdag antioxidánsokban, melyek védik a sejteket az oxidatív stressz ellen


Kiemelten ajánlott idős korban, vemhesség és szoptatás alatt, allergia esetén, betegség vagy műtét utáni lábadozás idején


100%-ban LAKTÓZMENTES!





Adagolás








Ajánlott adagolás:





Kölyökkutyáknak és kiscicáknak



1/2 tabletta / nap





Felnőtt kutyáknak és macskáknak



1 tabletta / 10 ttkg* / nap








* testtömeg-kilogramm




Figyelmeztetések: A termék kiegészítő takarmány és nem helyettesíti az esetlegesen szükséges állatorvosi kezelést és a megfelelő, kiegyensúlyozott étrendet! A termék emberi fogyasztásra nem alkalmas! Száraz, hűvös helyen tárolandó. 




Nyilvántartási szám: HU 20 8 00010




A termék tégelye 100%-ban újrafelhasznált műanyagból készült.









RÉSZLETES ISMERTETŐ:



Tedd meg a legalapvetőbb lépést kedvenced egészségéért!



A kutyáknak és macskáknak ugyanúgy létfontosságúak a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, mint nekünk. Szervezetük nem képes magától előállítani ezeket a mikrotápanyagokat, ezért külső forrásból kell rendszeresen hozzájutniuk. Minden életfunkció, például az anyagcsere-folyamatok, az agy- és szívműködés, az immunrendszer, a növekedés és a regeneráció fenntartásához is szükségesek.




Felelős gazdiként a te dolgod gondoskodni arról, hogy kedvenced megfelelő minőségű, összetételű eleséget kapjon és kiegyensúlyozottan táplálkozzon. Sajnos azonban minden igyekezeted ellenére is előfordulhat, hogy szervezetébe nem jut annyi vitamin, mint kellene.




Kölyökkorban a rendkívül gyors növekedés, idősebb korban pedig a tápanyagok felszívódásának romlása miatt fokozódik a vitaminszükséglet. De stressz, fokozott fizikai igénybevétel, vemhesség, szoptatás, betegség vagy egyéb ok miatti étvágytalanság, betegség vagy műtét utáni lábadozás és legyengült immunrendszer esetén is több vitaminra van szükség.




Szerencsére itt van a laktózmentes, komplex Petamin Multivitamin kutyáknak és macskáknak, amivel könnyedén biztosíthatod kedvenced számára a legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket! Ez a legalapvetőbb lépés, amit megtehetsz az egészsége érdekében! 









A Petamin Multivitamin tablettában található vitaminok és nyomelemek



A Petamin Multivitamin összetételét szakértők bevonásával, tudományos eredmények elemzésével alakítottuk ki. Megfelelő arányban, jól hasznosuló formában tartalmazza az alábbi vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket:






A-vitamin: Zsírban oldódó vitamin, ami fontos szerepet játszik a látásban, a szaporodásban, az immunműködésben, a növekedésben, a sejtdifferenciáció folyamatában és a fejlődésben. A bőr, szőrzet, fogak, csontok, mirigyek növekedéséhez és egészségéhez is szükséges.


B-vitaminok:





A B1-vitamin (tiamin) részt vesz a szénhidrátok, a zsírok és a fehérjék anyagcseréjében. Támogatja az egészséges idegműködést és a perifériás idegszövetek épségének megőrzését.




A B2-vitamin (riboflavin) központi szerepet játszik az energiatermelésben, anyagcserében és a szervezet antioxidáns védelmében is. Hozzájárul a bőr, a szem és a látás egészségéhez.




A B5-vitamin (pantoténsav) építőköve az energia-anyagcserében és glükóztermelésben részt vevő koenzim-A enzimnek. Szükséges a zsírsavak, szteroidok és hemoglobin előállításához.




A B6-vitamin (piridoxin) számos élettani folyamatban vesz részt a szervezetben, például a glükóz- és a vörösvérsejt-termelésben, az idegrendszer működésében, az immunválaszban, a hormonális működésben, a zsíranyagcserében és a génkifejeződésben is.




A B7-vitamin (biotin) szükséges a glükóz és a zsírsavak képződéséhez, energiatermeléshez és az aminosav-anyagcseréhez. Fontos az egészséges bőr és szép bunda fenntartásához.




A B9-vitamin (folsav) fontos szerepet tölt be a vörösvérsejtek, bizonyos fehérjék és a DNS képződésében, az energiatermelésben, az agy és a szív- és érrendszer egészségében. 




A B12-vitamin (kobalamin) elengedhetetlen a DNS és a vörösvérsejtek képződéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges szellemi működéshez. A B6-vitamin és a folsav mellett a B12-vitamin is kritikusan fontos a szív egészségéhez.






C-vitamin: Segíti a kollagénképződést, így hozzájárul az izomzat, az érszövetek, a csontok, a fogak, az íny és a porcok egészségének fenntartásához. Elősegíti a sebgyógyulást, illetve a vas és a kalcium felszívódását. Fontos antioxidáns és immunerősítő szerepe is van.





A kutyák és a macskák is képesek C-vitamin előállítására, de sok esetben nem termelnek eleget (pl. idős korban) vagy extra mennyiségre van szükségük. Kutatások is igazolták, hogy az étrend C-vitaminnal való kiegészítése pozitív hatással lehet az egészségükre.






D-vitamin: Szabályozza a szervezetben a kalcium és a foszfor anyagcseréjét. Támogatja az erős, egészséges csontozat és fogazat fejlődését és fenntartását. Anyagcseretermékei például a bőr egészségére és a sejtdifferenciáció szabályozására is hatással vannak. Az immunsejtek nagy többségén található D-vitamin receptor, működésüket erősíti a D-vitamin bevitele.


E-vitamin: Rendkívül fontos zsírban oldódó antioxidáns. Védi a sejteket a szabad gyökök által okozott oxidatív stressz ellen, ami például a normális anyagcsere-folyamatok, stressz vagy éppen betegség hatására keletkezik. Támogatja az immunműködést, a vörösvérsejtek, a keringési rendszer, a bőr és a szőrzet egészségét.


Kalcium és foszfor: A csontok és fogak létfontosságú alkotórészei. Emellett a kalcium szerepet játszik a véralvadási folyamatokban, idegi ingerek átvitelében, izomműködésben is. A foszfor jelen van a sejthártyában, részt vesz a sejtek genetikai kódját hordozó DNS és RNS felépítésében, az energiatermelésben, izomműködésben. FONTOS: a kedvezőtlen kalcium-foszfor arány izomvesztést, angolkórt, csontritkulást okoz. A Petamin Multivitamin tabletta a felnőtt kutyák, macskák számára megfelelő arányban tartalmazza a kalciumot és foszfort.


Cink: Számos létfontosságú szerepe van az állati szervezetben: részt vesz a sejtosztódásban, az enzimreakciókban, a fehérjék, szénhidrátok és zsírok anyagcseréjében, a bőr és a szőrzet normál állapotának fenntartásában, a sebgyógyulásban és az immunműködésben is.


Szelén: Nélkülözhetetlen több létfontosságú enzim termeléséhez és működéséhez. Védi a sejteket a szabad gyökök okozta oxidatív károsodás ellen (E-vitaminnal együttműködve). A pajzsmirigyhormonok anyagcseréjében és az immunműködésben is fontos szerepe van.


Vas: A szervezet minden sejtje felhasználja. Elengedhetetlen a vérben található hemoglobin és az izmokban található mioglobin képződéséhez, a vörösvérsejtek oxigénfelvételéhez. Az energiatermeléshez, az egészséges immunműködéshez és a megfelelő növekedéshez is szükség van rá.









Milyen esetekben javasolt a Petamin Multivitamin használata?



A Petamin Multivitamin kutyáknak és macskáknak is ajánlott, kortól, nemtől, mérettől és fajtától függetlenül. Ne feledd: még ha igyekszel is mindent megtenni kedvenced helyes táplálásáért, akkor is előfordulhatnak nála tápanyaghiányok! A Petamin Multivitamin tabletta egyfajta biztosíték, hogy ez ne történhessen meg és neked ne kelljen emiatt egyfolytában izgulnod.




Az alábbi célok, élethelyzetek esetén kiemelten hasznos, ha kedvenced étrendjét Petamin Multivitamin tablettával egészíted ki:






Általános immunerősítés


Betegségek megelőzése, kiegészítő kezelése


Idősebb korban (7 év feletti állatoknak)


Fizikailag aktív állatoknak


Növésben lévő kölyökállatoknak


Vemhesség, szoptatás időszakában


Betegség vagy műtét utáni lábadozás idején


Nagy fokú stressz esetén


Étvágytalanság, rossz evés esetén


Fogyókúrára fogott állatoknak

Kapcsolat a hirdetővel
  • HappyBulldog

  • +363078-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Paks


Hasonló hirdetések

  • Paks
    Ha egy igazán tartós játékot keresel kis kedvencednek, a cukorka lesz a tökéletes választás! A termék 3 színben kapható: barna, zöld és pink Fonott kötél anyag Csipogó töltelék Cuki cukorka szempár Méret: 25 x 8 cm...
    • Állat - Paks
    1 napja, 19 órája
    990 Ft
  • Paks
    Ha egy igazán tartós játékot keresel kis kedvencednek, a cukorka lesz a tökéletes választás! A termék 3 színben kapható: barna, zöld és pink Fonott kötél anyag Csipogó töltelék Cuki cukorka szempár Méret: 25 x 8 cm...
    • Állat - Paks
    1 napja, 19 órája
    1 290 Ft
  • Paks
    Ha egy igazán tartós játékot keresel kis kedvencednek, a cukorka lesz a tökéletes választás! A termék 3 színben kapható: barna, zöld és pink Fonott kötél anyag Csipogó töltelék Cuki cukorka szempár Méret: 25 x 8 cm...
    • Állat - Paks
    1 napja, 19 órája
    990 Ft
  • Paks
    Vízálló, mosható, újrahasznosítható Öko-barát pelenka.  Méret: 100 x 70 cm Főbb jellemzők: Újrahasználható és mosógépben mosható: Gazdaságos és környezetbarát megoldás, amely csökkenti az egyszer használatos termékek szükségességét. Magas nedvszívó k...
    • Állat - Paks
    1 napja, 1 órája
    5 990 Ft
  • Churpi himalájai sajt rágócsont kutyáknak - L, BARF LOVE
    Paks
    Eredeti himalájai receptúra alapján, kézzel készült CHURPI sajt rágócsont, melyet a világ legkeményebb sajtjának is neveznek. Hosszan tartó, 100%-ban természetes, laktózmentes (...
    • Állat - Paks
    1 napja, 19 órája
    3 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • HappyBulldog

  • +363078-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Paks