Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel 400g - Dogledesign

1 490 Ft
Szigethalom Árpád utca 25.
3 napja, 13 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12317398
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel 400g
A Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel egy egészséges, ízletes és teljes értékű nedves eledel felnőtt kutyák számára, amellyel biztos lehet benne, hogy kedvence minden szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot megkap.

A nedves eledel kiváló minőségű fehérjeforrás, amely létfontosságú az izomtömeg és az energia fenntartásához. A teljes hústartalmat és az izomhús és a belsőségek megfelelő arányát figyelembe véve a Syta Micha olyan receptúrát fejlesztett ki , amelyet a legjobb nedves eledelnek nevezhetünk kutyák számára. A Syta Micha által gyártott Séf-vonalban 92,6%-ban állati eredetű termékek találhatók, 72,6% kecskehús és 20% kecskebelsőség (10% gyomor, 5% szív, 5% máj) arányban.

A kecskehús a legkevésbé allergén húsok közé tartozik, így alkalmas az eliminációs diétán lévő kutyák számára is. Kiváló minőségű fehérje, foszfor, réz, vas és kén, valamint B-vitaminok (különösen B1, B2 és B6) gazdag forrása. Alacsony intramuszkuláris zsírtartalommal rendelkezik, túlnyomórészt telítetlen savak és koleszterin formájában. Orootsavat tartalmaz, amelyet az utóbbi években rákellenes és neurodegeneratív tulajdonságai miatt értékelnek.

Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel előnyei:

Monoprotein formula: Ez azt jelenti, hogy az eledel csak egy állati fehérjeforrást tartalmaz, ami előnyös lehet az ételérzékenységben vagy allergiában szenvedő kutyák számára.
Könnyen emészthető és diétás: Ideális érzékeny gyomrú vagy emésztési problémákkal küzdő kutyák számára.
Magas ízletesség: Az eledelt úgy tervezték, hogy ízletes és vonzó legyen a kutyák számára.
Összetevők: A táp kecskehúst, sütőtököt, sárgarépát, cukkinit, psylliummagot, tengeri algát és sörélesztőt tartalmaz. Ezek az összetevők kiegyensúlyozott és tápláló ételt biztosítanak a kutyák számára.
Gazdag fehérjében: a termékek 92,6%-a állati eredetű, ebből 72,6% izomhús. Ez biztosítja, hogy a kutyák megkapják az izomfenntartáshoz és az általános egészséghez szükséges fehérjét.
Hús-belsőség arány: Az eledelben a hús és a belsőségek aránya 72,6-20%, ami kiegyensúlyozott izomhús- és szervhús-összetételt biztosít.
Alacsony szénhidráttartalom: A mindössze 2,2% szénhidrátot tartalmazó eledel alkalmas lehet az alacsony szénhidráttartalmú étrendet igénylő kutyák számára.
Magas nedvességtartalom: A 82,1%-os nedvességtartalom segít a kutyák hidratáltságának megőrzésében, valamint támogatja a húgyúti rendszert és a veséket.
Teljes értékű étkezés: Ez az eledel teljes értékű, kiegyensúlyozott étkezést biztosít minden felnőtt kutya számára.
Alkalmas érzékeny kutyák számára: Ideális érzékeny gyomrú vagy ételallergiás kutyák számára.
Túlsúlyos és idős kutyáknak is: A receptúra a hízásra hajlamos és az idősebb kutyák számára is testre szabott, biztosítva számukra a megfelelő tápanyagokat a felesleges kalóriák nélkül.
Természetes összetevők: Az eledel nem tartalmaz gabonát, csirkét és mesterséges aromákat, így természetes és egészséges választás a kutyák számára.

A Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel termék a hús mellett diétás zöldségeket is tartalmaz:

Tök: A-vitamin (az egészséges szemért), C-vitamin (az erős immunitásért), E-vitamin (gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal) és számos növényi vegyületet, például karotinoidokat és flavonoidokat tartalmaz. Jó forrása az olyan ásványi anyagoknak, mint a kálium, a magnézium, a vas és a réz. A sütőtökben található oldható és oldhatatlan rostok segítenek az emésztés szabályozásában, az egészséges bélflóra fenntartásában és a székrekedés megelőzésében.
Sárgarépa: Értékes élelmi rostforrás, amely segít a szervezet méregtelenítésében. A sárgarépában található növényi vegyületek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, így csökkentik a kutya korával megjelenő krónikus betegségek kockázatát. Ezenkívül a béta-karotin elengedhetetlen az egészséges bőr és az immunrendszer működésének fenntartásához, és elősegíti a vas felszívódását.
Cukkini: Főleg vízből álló, alacsony kalóriatartalmú, könnyen emészthető zöldség, amely segít fenntartani a kutya megfelelő hidratáltságát. A rostok jelenléte segíti az emésztést, magas vitamin- és ásványi anyag tartalma pedig támogatja az immunrendszer, az idegrendszer és a keringési rendszer egészségét.

A Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel termékben található egyéb adalékanyagok a következők:

Psyllium magok: A kutyák étrendjében a gyaloglárvamagok pozitív hatással vannak a gyomor-bélrendszeri panaszok enyhítésére, beleértve a hasmenést is. Természetes prebiotikumként nyugtató és regeneráló hatással vannak a gyomor és a belek irritált nyálkahártyájára, és támogatják az emésztést.
Hínár: A megfelelő pajzsmirigyműködéshez nélkülözhetetlen jód értékes forrása. Aminosavakat, például triptofánt és más olyan anyagokat is tartalmaznak, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek, többek között támogatják és javítják a kutyák ízületi mobilitását.
Sörélesztő: Kiválóan támogatja a kutya bélműködését, valamint erősíti a szőrzetet és a bőr általános állapotát. Jelenlétük a nedves eledelben fokozza az egyes élelmiszer-összetevők emészthetőségét és növeli a nedves eledel általános ízletességét.

A Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel konzervben nem található mesterséges színezék, aroma vagy tartósítószer. Így biztos lehetsz benne, hogy kutyádnak csak a legjobbat adod, amit a természet kínál.

Syta Micha Chef nedves eledel kecske zöldségekkel összetétele:

Kecske: 92,6% (izomhús: 72,6%, gyomor: 10%, szív: 5%, máj: 5%)
Tök: 2,5%
Répa: 2%
Cukkini: 2%
Vitaminok és ásványi anyagok: 1%
Psyllium magok: 0.2%
Tengeri moszat: 0,1%
Sörélesztő: 0,1%

Analitikai összetétel:

Fehérje: 7,3%
Zsírok: 6,7%
Nyersrost: 0,5%
Nyers hamu: 1.66%
Szénhidrátok: 2.2%
Nedvesség: 82,1%
Energiaérték: 114 kcal/100g

Ásványok:

Magnézium: 0.014%
Kálium: 0.22%
Foszfor: 0,25%
Kalcium: 0,3%

Adalékanyagok 1 kg-onként:

D-vitamin: 250 NE/kg
E-vitamin: 40mg/kg
Réz: 0,5mg/kg
Jód: 0,5mg/kg
Mangán: 2mg/kg
Cink: 22mg/kg

További nedveseledeleinket itt találod

Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.


Hasonló hirdetések

  • Szigethalom, Árpád utca 25.
    Syta Micha rágócsont nyúllal és banánnal XXL A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. Ez nemcsak a kiegyensúlyozott étkezést foglalja magában, hanem a rágás, nyalogatás és harapdálás igényét is. Ezek a tevékenységek minden kutya s...
    • Egyéb eladó - Szigethalom
    1 napja, 15 órája
    3 490 Ft
  • Szigethalom, Árpád utca 25.
    Syta Micha rágócsont kacsával és málnával XXL A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. Ez nemcsak a kiegyensúlyozott étkezést foglalja magában, hanem a rágás, nyalogatás és harapdálás igényét is. Ezek a tevékenységek minden kutya ...
    • Egyéb eladó - Szigethalom
    1 napja, 15 órája
    3 490 Ft
  • Szigethalom, Árpád utca 25.
    Syta Micha rágócsont szarvassal és áfonyával XXL A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. Ez nemcsak a kiegyensúlyozott étkezést foglalja magában, hanem a rágás, nyalogatás és harapdálás igényét is. Ezek a tevékenységek minden kut...
    • Egyéb eladó - Szigethalom
    1 napja, 15 órája
    3 490 Ft
  • Vadlazac bőr rágóka kutyáknak 5 db, kb 18-22 cm - BARF LOVE - Dogledesign
    Szigethalom, Árpád utca 25.
    Vadlazac bőr rágóka kutyáknak 5 db, kb 18-22 cm - BARF LOVE Ez az ínycsiklandozó és egészséges vadlazac bõr az Északi-tengerbõl vadon és fenntartható halászattal fogott lazactól származik, melynek természetvédelmi státusza nem fenyegetett, populációj...
    • Egyéb eladó - Szigethalom
    2 napja, 9 órája
    1 990 Ft
  • Churpi himalájai sajt rágócsont kutyáknak - L, BARF LOVE - Dogledesign
    Szigethalom, Árpád utca 25.
    Churpi himalájai sajt rágócsont kutyáknak Tartós rágókaként a Churpi himalájai sajt rágócsont tökéletes és egészséges szórakozást jelent kutyád számára, akár hosszú órákra is lekötheti ez a rágócsont. A sokáig tartó rágcsálás hasznos a szorongás csök...
    • Egyéb eladó - Szigethalom
    2 napja, 9 órája
    3 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • DogleDesign

  • 7028552-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigethalom

Árpád utca 25.