Herzog hr-2612: 32cm-es mélysütő serpenyő aroma gombos fedéllel

13 800 Ft
Jánkmajtis
1 hete, 3 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322824
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-2612 32 cm-es mélysütő serpenyőt Aroma gombos fedéllel, egy olyan konyhai alapkészüléket, amely a kulináris törekvések fokozására készült. Ez a sokoldalú serpenyő nagyméretű, 32 cm átmérőjével bőséges helyet biztosít nagy adag ételek főzéséhez, így tökéletes családi összejövetelekhez vagy vacsorapartikhoz. Akár ropogósra sütöd a csirkét, akár zöldségeket párolsz, vagy pikáns szószokat párolsz, ez a serpenyő könnyedén megbirkózik mindezzel.

A HR-2612 innovatív Aroma Knob fedéllel ellátott edény biztosítja, hogy az ízek elzáródjanak, így az ételek gazdagok és aromásak lesznek. Ez a fedélfunkció nemcsak az ételek ízét fokozza, hanem segít megtartani a nedvességet is, így biztosítva, hogy az ételek zsengék és szaftosak maradjanak. A kiadós pörköltektől a finom tengeri ételekig a Herzog HR-2612 minden alkalommal kiváló eredményt nyújt.

A prémium minőségű anyagokból készült és tartósságra tervezett sütőedényt hosszú élettartamra tervezték. A tapadásmentes bevonat biztosítja, hogy az ételek könnyedén lecsúsznak a felületről, így a tisztítás gyerekjáték. Akár tapasztalt szakács vagy otthoni szakács vagy, a Herzog HR-2612 32 cm-es mélysütő serpenyő Aroma gombos fedéllel biztosan a te főzőedényed lesz minden kulináris alkotásodhoz.

Tulajdonságok:


Teljes márvány bevonat: Ez azt jelenti, hogy a serpenyő teljes felületét, mind kívül, mind belül márvány bevonat borítja. Ez a bevonat kiváló tapadásgátló tulajdonságokat biztosít, megakadályozva, hogy az ételek a főzés során a serpenyő felületéhez tapadjanak'k. Ezenkívül a márványbevonat biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszlik el a serpenyőben, így segítve az ételek alapos és egyenletes elkészítését.


Aroma gombos fedél: Az Aroma gombos fedél egy különleges funkció, amelyet úgy terveztek, hogy az ételek ízletes ízét és aromáját a főzés során magába zárja és megőrzi. Azáltal, hogy a fedelet a főzés során nyitva tartja, az aromák a serpenyő belsejében záródnak, így fokozva az ételek általános ízét és aromáját. Ez a funkció különösen előnyös a lassú főzést vagy párolást igénylő ételek esetében, mivel segít az ízek intenzívebbé tételében.


Sokoldalú főzőlap-kompatibilitás: Ez a funkció jelzi, hogy a serpenyő számos különböző főzőlapon használható, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a serpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhassa, amely a konyhájában található, így kényelmes és alkalmazkodik a különböző főzési környezetekhez.


Ergonomikus fogantyú kialakítása: Az ergonomikus fogantyú kialakítása a fogantyú formájára és kialakítására utal, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmes és biztonságos fogást biztosítson főzés közben. Ez segít csökkenteni a kezek megterhelését és fáradtságát, így könnyebb és biztonságosabb a serpenyő manőverezése, még akkor is, ha tele van étellel.


Hőálló konstrukció: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a serpenyő olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek anélkül, hogy megsérülnének vagy deformálódnának. Ez biztosítja, hogy a serpenyő szerkezetileg szilárd marad és megtartja alakját, még akkor is, ha a főzés során intenzív hőhatásnak van kitéve. Azt is jelzi, hogy a serpenyő biztonságosan használható a sütőben magas hőmérsékleten.


Egyszerűen tisztítható felület: A tapadásmentes márvány bevonattal a serpenyő'felületét könnyű tisztítani. Az ételmaradékok és foltok könnyen letörölhetők egy nedves ruhával vagy szivaccsal, így minimális erőfeszítést igényel a serpenyő tisztaságának és megjelenésének fenntartása.


Karcálló felület: A karcálló felület biztosítja, hogy a serpenyő felülete sima és sértetlen marad, még rendszeres használat és tisztítás mellett is. Ez segít megelőzni a karcolások és karcolások kialakulását a serpenyő'felületén, így a serpenyő újszerű megjelenésű marad, és megőrzi tapadásmentes tulajdonságait.


Mosogatógépbarát konstrukció: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a serpenyő biztonságosan tisztítható a mosogatógépben, így a tisztítás gyors és kényelmes. Egyszerűen helyezze a serpenyőt a mosogatógépbe a többi edényével együtt, és az tisztán és újra használatra készen fog kijönni.


Prémium minőségű anyagok: A serpenyő kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva, hogy tartós, megbízható és tartósan megépített legyen. Ezeket az anyagokat azért választottuk ki, mert képesek ellenállni a mindennapi főzés követelményeinek, így olyan serpenyőt biztosítanak Önnek, amely egyenletes teljesítményt és kiváló főzési eredményeket nyújt.


Méret és kapacitás: A serpenyő átmérője 28 cm, és bőséges kapacitást kínál a különböző ételek főzéséhez. Ez a méret alkalmas sütéshez, pároláshoz és egyéb főzési feladatokhoz, így könnyedén készíthet ételeket magának vagy családjának.


Specifikációk:


Márkanév: Herzog

Szín: Fekete

Anyag: Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült szerkezet

Bevonat: Teljes márványbevonat a tapadásmentességért

Fedél: Aroma Knob fedél az íz- és aromamegőrzésért


Átmérő: Átmérő: 32cm (kb. 12.6 hüvelyk)

Kompatibilitás: Alkalmas gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokon való használatra

Fogantyú: Ergonomikus kialakítás a kényelmes fogásért és a biztonságos kezelésért

Hőállóság: Képes ellenállni a magas hőmérsékletnek

Sütőgép-biztos: Nem sütőálló

Tisztítás: Mosogatógép-barát a könnyű tisztítás érdekében

Karcállóság: Karcálló kivitel a tartósság érdekében

Súly: Könnyű súly a könnyű manőverezhetőség érdekében

.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    GARDEN PIVILION COMMERCIAL SÁTOR ALTANA MOSKITIERA 4 x 4 x 2,45m Pavilon ideális szabadtéri rendezvényekhez Stabil szerkezet földi rögzítéssel Falak szúnyoghálóval a világos belső térért és a rovarok elleni védelemért Cipzárral nyitható bejárat Eső- ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    31 600 Ft
  • Jánkmajtis
    Eredeti Apple adat- és töltőkábel USB-C-ről USB-C-re, 1 méter hosszú. - A kábelt Apple-eszközökhöz tervezték, de megbízhatóan működik minden más, ilyen csatlakozóval rendelkező eszközzel is. - A kábel teste tartós TPU anyagból készült a hosszú életta...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 200 Ft
  • Jánkmajtis
    Jellemzők: Tartós anyag A szolárfedél napenergiát használ a medencevíz felmelegítéséhez, egyúttal megakadályozza, hogy hő elszökjön a medencéből Minimális hulladék a medencében 4,04m x 2,01m x 1,00m-es (13’3” x 6’7” x 39,5”) és 4,12m x 2,01m x 1,22m-...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    9 000 Ft
  • Jánkmajtis
    ALUMÍNIUM LEVETŐK 145 CM BESTWAY 2 az 1-ben készlet - ez a többfunkciós készlet Tökéletes lesz két különálló evezőként, 145 cm hosszú, vagy egy nagy evezőként két tollal, 218 cm hosszú. Rendkívül erős kötéseik rendkívül egyszerűvé teszik az evezők al...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    8 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Imádnivaló gyermek bőrönd tigris motívummal. Kihúzható fogantyúval és két kerékkel ellátott a poggyász könnyű húzása érdekében. Tágas belső térrel rendelkezik az utazáshoz szükséges dolgok számára. Az aranyos állatos dizájn minden gyermek figyelmét f...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    13 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis