Herzog hr-2611: 28cm-es mélysütő serpenyő aroma gombos fedéllel

11 600 Ft
Jánkmajtis
1 hónapja, 1 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322823
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-2611 28 cm-es mélysütő serpenyőt Aroma gombos fedéllel, egy olyan konyhai alapdarabot, amelyet arra terveztek, hogy új magasságokba emelje a főzés élményét. A nagyvonalú 28 cm átmérőjű, sokoldalú serpenyő bőséges helyet kínál a legkülönbözőbb ételek elkészítéséhez, a kevert sültektől a szószokig és mindenhez a kettő között. A mellékelt Aroma Knob Lid biztosítja, hogy az ízek a főzés során megmaradjanak, így az ételek csupa finomság lesznek.

A Herzog HR-2611 precízen és tartósan készült, tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely a főzést és a tisztítást gyerekjátékká teszi. Mondjon búcsút a makacs ételmaradékoknak és a fazekak és serpenyők súrolásával töltött óráknak—ez a fritőzserpenyő könnyedén leoldja az ételt, és könnyedén letörölhető. Karcálló felületének köszönhetően többszöri használat után is megőrzi elegáns megjelenését, így bármelyik konyha stílusos kiegészítője lehet.

Függetlenül attól, hogy Ön tapasztalt szakács, vagy csak most kezdi a kulináris utazást, a Herzog HR-2611 tökéletes társ minden főzési kalandhoz. A főzőlapok széles skálájával kompatibilis, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat, így ez a serpenyő sokoldalúságot és kényelmet kínál bármely konyhai beállításhoz. Élje át a főzés örömét magabiztosan és precízen, tudva, hogy egy megbízható és kiváló minőségű fritőzserpenyő áll Ön mellett.

Tulajdonságok:


Teljes márványbevonat: Ez azt jelenti, hogy a serpenyő teljes felületét, mind a belső, mind a külső oldalát márványbevonat borítja. Ez a bevonat kiváló tapadásgátló tulajdonságokat biztosít, megakadályozva, hogy az ételek a főzés során a serpenyő felületéhez tapadjanak'k. Ezenkívül a márványbevonat biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszlik el a serpenyőben, segítve az ételek alapos és egyenletes elkészítését.

Aroma gombos fedél: Az Aroma gombos fedél egy különleges funkció, amelyet úgy terveztek, hogy az ételek ízletes ízét és aromáját a főzés során magába zárja és megőrzi. Azáltal, hogy a fedelet a főzés során nyitva tartja, az aromák a serpenyő belsejében záródnak le, így fokozva az ételek általános ízét és aromáját. Ez a funkció különösen előnyös a lassú főzést vagy párolást igénylő ételek esetében, mivel segít az ízek intenzívebbé tételében.


Változatos főzőlap-kompatibilitás: Ez a funkció jelzi, hogy a serpenyő számos különböző főzőlapon használható, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat is. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a serpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhassa, amely a konyhájában található, így kényelmes és alkalmazkodik a különböző főzési környezetekhez.


Ergonomikus fogantyú kialakítása:Az ergonomikus fogantyú kialakítása a fogantyú formájára és kialakítására utal, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmes és biztonságos fogást biztosítson főzés közben. Ez segít csökkenteni a kezek megterhelését és fáradtságát, így könnyebbé és biztonságosabbá válik a serpenyő manőverezése, még akkor is, ha tele van étellel.


Hőálló konstrukció: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a serpenyő olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek anélkül, hogy megsérülnének vagy deformálódnának. Ez biztosítja, hogy a serpenyő szerkezetileg szilárd marad és megtartja alakját, még akkor is, ha a főzés során intenzív hőhatásnak van kitéve. Azt is jelzi, hogy a serpenyő biztonságosan használható a sütőben magas hőmérsékleten.


Egyszerűen tisztítható felület: A tapadásmentes márvány bevonattal a serpenyő'felületét könnyű tisztítani. Az ételmaradékok és foltok könnyen letörölhetők egy nedves ruhával vagy szivaccsal, így minimális erőfeszítést igényel a serpenyő tisztaságának és megjelenésének fenntartása.


Karcálló felület:A karcálló felület biztosítja, hogy a serpenyő'felülete sima és sértetlen marad, még rendszeres használat és tisztítás mellett is. Ez segít megelőzni a karcolások és karcolások kialakulását a serpenyő'felületén, így a serpenyő újszerű megjelenésű marad, és megőrzi tapadásmentes tulajdonságait.


Mosogatógépbarát konstrukció: Ez a tulajdonság azt jelenti, hogy a serpenyő biztonságosan tisztítható a mosogatógépben, így a tisztítás gyors és kényelmes. Egyszerűen helyezze a serpenyőt a mosogatógépbe a többi edényével együtt, és az tisztán és újra használatra készen kerül ki.


Prémium minőségű anyagok: A serpenyő kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva, hogy tartós, megbízható és hosszú élettartamú legyen. Ezeket az anyagokat azért választottuk ki, hogy ellenálljanak a mindennapi főzés igényeinek, így olyan serpenyőt biztosítunk Önnek, amely egyenletes teljesítményt és kiváló főzési eredményeket nyújt.


Méret és kapacitás: A serpenyő átmérője 28 cm, és bőséges kapacitást kínál a különböző ételek főzéséhez. Ez a méret alkalmas sütéshez, pároláshoz és egyéb főzési feladatokhoz, így könnyedén készíthet ételeket magának vagy családjának.


Specifikációk:


Márkanév: Herzog

Szín: Fekete

Anyag: Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült szerkezet

Bevonat: Teljes testű márványbevonat a tapadásmentességért

Fedél: A tálakhoz való tapadásmentesség érdekében: Aroma gombos fedél az íz- és aromamegmaradásért


Állandó átmérő: 28 cm (kb. 11 hüvelyk)


Kompatibilitás: Alkalmas gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokon való használatra

Fogantyú: Ergonomikus kialakítás a kényelmes fogás és a biztonságos kezelés érdekében

Hőállóság: Képes ellenállni a magas hőmérsékletnek

Sütőálló: Nem sütőálló

Tisztítás: Mosogatógépben mosható a könnyű tisztítás érdekében

Karcállóság: Karcálló kivitel a tartósság érdekében

Súly: Könnyű súly a könnyű manőverezhetőség érdekében

Kapacitás: Bőséges kapacitás a sütéshez, a pároláshoz és a különböző ételek főzéséhez


.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    GARDEN PIVILION COMMERCIAL SÁTOR ALTANA MOSKITIERA 4 x 4 x 2,45m Pavilon ideális szabadtéri rendezvényekhez Stabil szerkezet földi rögzítéssel Falak szúnyoghálóval a világos belső térért és a rovarok elleni védelemért Cipzárral nyitható bejárat Eső- ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    31 600 Ft
  • Jánkmajtis
    Eredeti Apple adat- és töltőkábel USB-C-ről USB-C-re, 1 méter hosszú. - A kábelt Apple-eszközökhöz tervezték, de megbízhatóan működik minden más, ilyen csatlakozóval rendelkező eszközzel is. - A kábel teste tartós TPU anyagból készült a hosszú életta...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 200 Ft
  • Jánkmajtis
    Jellemzők: Tartós anyag A szolárfedél napenergiát használ a medencevíz felmelegítéséhez, egyúttal megakadályozza, hogy hő elszökjön a medencéből Minimális hulladék a medencében 4,04m x 2,01m x 1,00m-es (13’3” x 6’7” x 39,5”) és 4,12m x 2,01m x 1,22m-...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    9 000 Ft
  • Jánkmajtis
    ALUMÍNIUM LEVETŐK 145 CM BESTWAY 2 az 1-ben készlet - ez a többfunkciós készlet Tökéletes lesz két különálló evezőként, 145 cm hosszú, vagy egy nagy evezőként két tollal, 218 cm hosszú. Rendkívül erős kötéseik rendkívül egyszerűvé teszik az evezők al...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    8 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Imádnivaló gyermek bőrönd tigris motívummal. Kihúzható fogantyúval és két kerékkel ellátott a poggyász könnyű húzása érdekében. Tágas belső térrel rendelkezik az utazáshoz szükséges dolgok számára. Az aranyos állatos dizájn minden gyermek figyelmét f...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    13 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis