Herzog hr-2619: 3 darabos tejes/szószos edénykészlet kiöntővel

14 800 Ft
Jánkmajtis
1 hónapja, 1 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322820
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatkozik a Herzog HR-2619: 3 darabos tejes/szószos edénykészlet kiöntővel, amely sokoldalú kiegészítője minden konyhai arzenálnak. Ez a készlet három különböző méretű (16 cm, 18 cm, 20 cm), be/ki márványbevonattal ellátott szószfazekat tartalmaz, amelyek kivételes főzési teljesítményt nyújtanak gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokon. A kiváló minőségű gránit anyagból készült edények nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, így biztonságos és egészséges főzést biztosítanak.

Élvezze a kényelmes főzést ezekkel a serpenyőkkel, amelyeket úgy terveztek, hogy elősegítsék az egészséges ételkészítést minimális zsírszükséglet mellett. A márvány bevonat megkönnyíti a könnyű tisztítást, csak egy kis szivacsra van szükség a gyönyörűen fényesre csiszolt felület eléréséhez. A kiváló hőelosztásnak köszönhetően ezek az edények megakadályozzák az ételek megégését, így minden alkalommal tökéletesen átsült ételeket garantálnak. Tartósságuknak és keménységüknek köszönhetően ellenállnak a sérüléseknek és a rozsdának, így hosszú éveken át tartó teljesítményt nyújtanak.

Növelje a főzés élményét, és élvezze a kiváló minőségű, vegyszermentes főzőedények előnyeit a Herzog HR-2619: 3 darabos tejes/szószos fazékkészlet segítségével. Akár mártásokat forral, akár tejet forral, vagy ízletes mártásokat készít, ezek az edények megbízhatóságot, hatékonyságot és könnyű használatot kínálnak minden konyhai vállalkozásához.

Tulajdonságok:


Premium minőségű kivitel: Ez azt jelzi, hogy a termék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot a teljesítményében. A felhasználók számíthatnak arra, hogy a termék ellenáll a rendszeres használatnak anélkül, hogy a minősége romlana.

Változatos főzési kompatibilitás: Ez a tulajdonság kiemeli a termék azon képességét, hogy különböző típusú főzőlapokon használható, rugalmasságot és kényelmet biztosítva a különböző konyhai beállításokkal rendelkező felhasználók számára.

In/Out márvány bevonat: A főzőedény külső és belső oldalán egyaránt alkalmazott márvány bevonatra utal, amely kiváló tapadásmentes tulajdonságokat kínál a könnyű főzés és tisztítás érdekében. Fokozza az általános főzési élményt azáltal, hogy megakadályozza az ételek tapadását a felülethez.


Háromrészes készlet: Jelzi, hogy a termék három különböző méretű (16 cm, 18 cm és 20 cm) serpenyőből álló készletként érkezik, amely kielégíti a különféle főzési igényeket és sokoldalúságot kínál a konyhában.

Leöntő kifolyó: Ez a tulajdonság a folyadékok könnyű kiöntésére tervezett kifolyócső jelenlétét írja le, amely nem okoz kiömlést vagy rendetlenséget, és kényelmesebbé teszi a főzési feladatokat.

Egészségtudatos főzés: Arra utal, hogy a termék minimális mennyiségű zsiradék felhasználásával elősegíti az egészséges főzési gyakorlatot, hozzájárulva a tápláló ételek elkészítéséhez és az egészségesebb étkezési szokásokhoz.

Egyszerű tisztítás: A termék egyszerű tisztítását és karbantartását jelzi, mivel a tisztításhoz csak egy kis szivacsra van szükség, ami időt és energiát takarít meg a felhasználók számára.

egyenletes hőeloszlás: A hő egyenletes eloszlására utal a főzőedény felületén, ami egyenletes főzési eredményt biztosít, és megakadályozza az egyenetlenül főtt ételek elkészülését.

Kémiamentes: Kiemeli, hogy a termék mentes a káros vegyi anyagoktól, így nyugalmat nyújt az élelmiszerbiztonságért és az egészségügyi következményekért aggódó felhasználóknak.

Tartósság és rozsdamentesség: Kiemeli a termék hosszú élettartamát és rozsdamentességét, biztosítva, hogy a termék még hosszabb használat után is jó állapotban maradjon, hosszú távú értéket és megbízhatóságot biztosítva a felhasználók számára. Méretek: 16cm/18cm/20cm

Márvány bevonat: Külső és belső

Konyhai lapok: 16cm/18cm/20cm

Márvány bevonat: Külső és belső

Konyhai lapok: Gáz, elektromos, kerámia, halogén, indukciós

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    GARDEN PIVILION COMMERCIAL SÁTOR ALTANA MOSKITIERA 4 x 4 x 2,45m Pavilon ideális szabadtéri rendezvényekhez Stabil szerkezet földi rögzítéssel Falak szúnyoghálóval a világos belső térért és a rovarok elleni védelemért Cipzárral nyitható bejárat Eső- ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    31 600 Ft
  • Jánkmajtis
    Eredeti Apple adat- és töltőkábel USB-C-ről USB-C-re, 1 méter hosszú. - A kábelt Apple-eszközökhöz tervezték, de megbízhatóan működik minden más, ilyen csatlakozóval rendelkező eszközzel is. - A kábel teste tartós TPU anyagból készült a hosszú életta...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    11 200 Ft
  • Jánkmajtis
    Jellemzők: Tartós anyag A szolárfedél napenergiát használ a medencevíz felmelegítéséhez, egyúttal megakadályozza, hogy hő elszökjön a medencéből Minimális hulladék a medencében 4,04m x 2,01m x 1,00m-es (13’3” x 6’7” x 39,5”) és 4,12m x 2,01m x 1,22m-...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    9 000 Ft
  • Jánkmajtis
    ALUMÍNIUM LEVETŐK 145 CM BESTWAY 2 az 1-ben készlet - ez a többfunkciós készlet Tökéletes lesz két különálló evezőként, 145 cm hosszú, vagy egy nagy evezőként két tollal, 218 cm hosszú. Rendkívül erős kötéseik rendkívül egyszerűvé teszik az evezők al...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 5 órája
    8 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Imádnivaló gyermek bőrönd tigris motívummal. Kihúzható fogantyúval és két kerékkel ellátott a poggyász könnyű húzása érdekében. Tágas belső térrel rendelkezik az utazáshoz szükséges dolgok számára. Az aranyos állatos dizájn minden gyermek figyelmét f...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 3 órája
    13 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis