Herzog hr-2621: 6 darabos szószos edénykészlet üvegfedővel

19 000 Ft
Jánkmajtis
1 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12322818
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a Herzog HR-2621 6 darabos szószfőző edénykészletet üvegfedővel, amely sokoldalú és nélkülözhetetlen kiegészítője minden konyhának. Ez a készlet három különböző méretű – 16 cm, 18 cm és 20 cm – szószfazekat tartalmaz; mindegyik tartós üvegfedéllel van ellátva a kulináris alkotások könnyű nyomon követése érdekében. A prémium minőségű márvány bevonattal kívül és belül egyaránt ezek a szószfazekak egyenletes hőeloszlást biztosítanak, megelőzve a forró pontok kialakulását, és lehetővé téve a hatékony főzést bármilyen tűzhelyfelületen, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós tűzhelyet is.

A kiváló minőségű anyagokból készült Herzog HR-2621 szószfazékkészlet kivételes tartósságot és teljesítményt nyújt, így alkalmas a mindennapi főzési feladatokra. A tapadásmentes márvány bevonat megkönnyíti az ételek könnyed leoldását és a gyors tisztítást, míg a robusztus üvegfedelek megkötik a hőt és a nedvességet az ízletes eredmények érdekében. Akár szószokat párol, akár zöldségeket főz, akár maradékot melegít, ez a sokoldalú készlet megbízható teljesítményt és kivételes értéket biztosít konyhája számára.

Tapasztalja meg a Herzog HR-2621 6 darabos szószfőző edénykészlet kényelmét és sokoldalúságát, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerűsítse a főzés élményét és emelje a kulináris alkotások színvonalát. Stílusos kialakításával, tartós kivitelével és különböző főzőlapokkal való kompatibilitásával ez a készlet ideális mind az amatőr otthoni szakácsok, mind a professzionális szakácsok számára, akik megbízható edényeket keresnek a mindennapi főzési igényeikhez. Bővítse konyhai arzenálját ezzel a nélkülözhetetlen mártogatós edénykészlettel, és szabadítsa fel könnyedén kulináris kreativitását.

Tulajdonságok:


Változatos készlet: Ez azt jelenti, hogy a mártogatós edénykészlet többféle méretet kínál, így a felhasználók kiválaszthatják a különböző főzési feladatokhoz megfelelő edényméretet, ami fokozza a kényelmet és a rugalmasságot a konyhában.

Tartósság:Ez a tulajdonság kiemeli a szószos fazekak robusztus és hosszú élettartamú felépítését, amely biztosítja, hogy gyakori használatot bírjanak ki minőségromlás nélkül, így értéket nyújtanak a pénzükért és megbízhatóságot.

Non-Stick márvány bevonat: A fazekak belső és külső felületén egyaránt megtalálható márvány bevonat megakadályozza, hogy az ételek a főzés során megtapadjanak, megkönnyítve a könnyű tisztítást utána, és elősegítve az egészségesebb főzési gyakorlatot, kevesebb olaj vagy zsír felhasználásával.

Átlátszó üvegfedél: Az üvegfedéllel a felhasználók anélkül figyelhetik a főzést, hogy fel kellene emelniük a fedelet, így megőrizve a hőt és a nedvességet, miközben pontos főzési eredményeket biztosítanak, növelve a kényelmet és a főzés ellenőrzését.


Egyenletes hőeloszlás:Ez a funkció biztosítja, hogy a hő egyenletesen oszlik el az edények felületén, megakadályozva az egyenetlen főzést és a forró pontokat, következetes és megbízható főzési eredményeket eredményezve.

Kompatibilis többféle főzőlappal: Azzal, hogy ezek az edények kompatibilisek a különböző típusú főzőlapokkal, beleértve a gáz-, elektromos, kerámia-, halogén- és indukciós főzőlapokat, sokoldalúságot kínálnak, és különböző konyhai beállításokban használhatók, a felhasználók széles körének' igényeit kielégítve.

Ergonomikus fogantyúk:Az ergonomikus fogantyúk beépítése kényelmes és biztonságos fogást biztosít a kezelés során, csökkentve a balesetek vagy kellemetlenségek kockázatát, és megkönnyítve az edények könnyű manőverezését főzés közben.


Térkímélő kialakítás: Az egymásba illeszthető kialakításnak köszönhetően az edények rendezetten egymásra rakhatók, így értékes tárolóhelyet takarítanak meg a konyhában, elősegítve a szervezettséget és a rendezettséget.

Stílusos megjelenés: Ez a funkció kiemeli a szószos fazekak esztétikus kialakítását, egy kis kifinomultságot kölcsönözve a konyhai környezetnek, és fokozva annak általános vonzerejét.

Multifunkciós használat: Jelezve, hogy a fazekak különböző főzési feladatokra, például forralásra, párolásra és párolásra alkalmasak, ez a funkció kiemeli sokoldalúságukat és hasznosságukat az ételek széles skálájának elkészítésében, így a konyhában nélkülözhetetlen eszközökké válnak. Méretek: 16cm/18cm/20cm

Márvány bevonat: Külső és belső

Konyhai lapok: 16cm/18cm/20cm

Márvány bevonat: Külső és belső

Konyhai lapok: Gáz, elektromos, kerámia, halogén, indukciós

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Jánkmajtis


Hasonló hirdetések

  • Jánkmajtis
    GARDEN PIVILION COMMERCIAL SÁTOR ALTANA MOSKITIERA 4 x 4 x 2,45m Pavilon ideális szabadtéri rendezvényekhez Stabil szerkezet földi rögzítéssel Falak szúnyoghálóval a világos belső térért és a rovarok elleni védelemért Cipzárral nyitható bejárat Eső- ...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 4 órája
    31 600 Ft
  • Jánkmajtis
    Eredeti Apple adat- és töltőkábel USB-C-ről USB-C-re, 1 méter hosszú. - A kábelt Apple-eszközökhöz tervezték, de megbízhatóan működik minden más, ilyen csatlakozóval rendelkező eszközzel is. - A kábel teste tartós TPU anyagból készült a hosszú életta...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 4 órája
    11 200 Ft
  • Jánkmajtis
    Jellemzők: Tartós anyag A szolárfedél napenergiát használ a medencevíz felmelegítéséhez, egyúttal megakadályozza, hogy hő elszökjön a medencéből Minimális hulladék a medencében 4,04m x 2,01m x 1,00m-es (13’3” x 6’7” x 39,5”) és 4,12m x 2,01m x 1,22m-...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 4 órája
    9 000 Ft
  • Jánkmajtis
    ALUMÍNIUM LEVETŐK 145 CM BESTWAY 2 az 1-ben készlet - ez a többfunkciós készlet Tökéletes lesz két különálló evezőként, 145 cm hosszú, vagy egy nagy evezőként két tollal, 218 cm hosszú. Rendkívül erős kötéseik rendkívül egyszerűvé teszik az evezők al...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    1 napja, 4 órája
    8 500 Ft
  • Jánkmajtis
    Imádnivaló gyermek bőrönd tigris motívummal. Kihúzható fogantyúval és két kerékkel ellátott a poggyász könnyű húzása érdekében. Tágas belső térrel rendelkezik az utazáshoz szükséges dolgok számára. Az aranyos állatos dizájn minden gyermek figyelmét f...
    • Játék, Hobbi - Jánkmajtis
    2 napja, 1 órája
    13 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Játékok

  • +3670-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Jánkmajtis