Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Kiemelt kategória hirdetései

HerGon Plus Kft.

Tekintse meg Partnerünk legfontosabb hirdetéseit. 

Világszerte csökkenő pályán a tejtermék-árak

2023. 10. 02.

Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) legfrissebb adatai szerint a nyár során a vaj és a sovány tejpor kivételével nemcsak Európában, de világszinten is csökkent a tej és a tejtermékek ára. Augusztusban...

Genezis
tej
áremelkedés
vaj
akl
árcsökkenés
tejtermék
tejpor
tejárak
nyers-tej
agrárközgazdasági-intézet

Kiemelt partnereink

Agrárhírek

Hogyan lehet több munkakört betölteni egy munkaviszonyban?

2024.06.07.

Érdekes témakört vet fel, hogy miként lehet eljárni, ha ugyanazon munkavállaló különféle feladatokat is ellát egy adott munkáltató számára. Létesíthető-e több munkaviszony vagy egy munkaviszony keretében szükséges a szabályozás? Sokszor az is tisztázandó, hogy a munkaidőkorlátok ebben az esetben miként vehetők figyelembe. 

Bükköny: minden, amit tudni kell erről a sokoldalú növényről

2024.06.07.

A bükköny rendkívül hasznos növény a mezőgazdaságban és a kertészetben, számos előnnyel, mint a talaj javítása, nitrogénmegkötés és a gyomok elnyomása.

Partner

Önjáró hígtrágya-kijuttató gépek a speciális betakarítógépek vezéralakjától

2024.06.07.

Az Oxbo „AT” önjáró kijuttató gépcsalád 2024-től a KITE-nél is elérhető, kiváló megoldást nyújtva azon állattartók számára, akiknek fontos a gyors és pontos hígtrágya-kijuttatás kiemelkedő komfort és teljesítmény mellett.

Fakerítésárak: Hogyan válasszunk megfizethető és tartós opciót?

2024.06.05.

A kerítés jelzi az ingatlan határát, de nagy szerepe van a biztonság, a magánélet védelme és az esztétikai megjelenés szempontjából is. Egy jól megválasztott kerítés hozzáad az otthon értékéhez, növeli annak vonzerejét. A tartós anyagokból készült kerítés hosszú távon is megőrzi állapotát, csökkenti a karbantartási költségeket és a biztonsági funkcióknak is jobban megfelel. A kerítés befolyásolhatja a telken belüli mikroklímát is, például a szél és a napfény szabályozásával.

Partner

Pályázat állattartó telep fejlesztésére: itt is jól jöhet egy Frisomat-szerkezet

2024.06.03.

A könnyűszerkezetes acélépületek nem véletlenül mezőgazdasági területeken indultak futótűz-szerű terjedésnek, hiszen rendkívül gyorsan és hulladékszegényen épülnek, ugyanakkor évtizedekre szóló megoldást kínálnak induló vagy bővülő vállalkozások számára. Napjainkra az acélszerkezetekben rejlő lehetőségek pedig csak bővültek, amelyek egyike most pályázati programhoz is jól jöhet!

A KAP-ról, az AÖP-ről, a digitalizációról és gazdákra vonatkozó új szabályokról is beszéltek a szakértők

2024.06.02.

Jó irányba indult el az európai uniós Közös Agrárpolitika egyszerűsítése, de kérdés, mi valósul majd meg belőle ténylegesen - hangzott el egy konferencián. A szakemberek szerint mindenképpen szükség van az adminisztrációs terhek csökkentésére, az egyes feltételek és előírások újragondolására. Azt is megvitatták, mi várható az agrár-környezetgazdálkodási (AKG) és az agroökológiai programban (AÖP).

Hirdetésfeladás